Joi, o nouă ședință a Consiliului Local Mioveni. Pro Media TV, transmisiune în direct

mai 18, 2021

Joi, 20 mai 2021, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local Mioveni. Pro Media TV va transmite în direct pe pagina de Facebook ședința.

La această şedinţă sunt prevăzute 18 puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim: aprobarea studiului de fezabilitate și a contribuției finanțării obiectivului de investiții „Alimentare cu energie electrică blocuri de locuințe (căminele B și C) din incinta Liceului Tehnologic de Construcții Mașini Mioveni, strada Profesor Dumitru Mîndruță nr.3-4, orașul Mioveni, județul Argeș”;
aprobarea contului de execuție al unității administrativ-teritoriale a orașului Mioveni pe trimestrul I al anului 2021;
aprobarea protocolului de colaborare cadru între Unitatea Administrativ-Teritorială a Orașului Mioveni prin Direcția de Asistență Socială și Poliția locală Mioveni, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni și Spitalul Orășenesc Mioveni etc.
Convocatorul ședinței poate fi consultat aici: https://emioveni.ro/…/proiectul_ordinii_20.05.2021.pdf Ședința va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei Mioveni – https://www.facebook.com/primariaorasuluimioveni. Astfel, toți cetățenii orașului vor avea posibilitatea să vizioneze, în timp real, cum se desfășoară dezbaterile și cum se iau deciziile la nivelul legislativului local.

Comments

Comments are closed.