Jos Facturile! Campania PSD a strâns în Argeș mii de semnături!

oct. 24, 2021

PSD Argeș a reușit să strângă mii de semnături din partea argeșenilor care susțin și ei plafonarea tarifelor la energie electrică și la gaze. Parlamentarii de Argeș au fost alături de echipa tehnică implicată în proces de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei legislative social-demorate.

„Campania #JOSFACTURILE este modul nostru de a arăta că ne pasă, că suntem aproape de argeșeni!Plafonarea prețurilor la #energie electrică și #gaze trebuie să fie o prioritate pentru decidenți! Românii nu trebuie să fie prinși între costurile care au explodat la energie și puterea de cumpărare din ce în ce mai mică!


Miile de semnături adunate din tot județul Argeș sunt mărturia pentru teama, greutățile și nevoile pe care argeșenii le au.Miile de semnături ale argeșenilor sunt mărturia că toate autoritățile trebuie să acționeze astfel încât facturile să fie suportabile în iarna care urmează! Credem în #România în care fiecare român să poată trăi! Credem în România solidară!”, a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.