La Mioveni, iluminatul festiv de iarnă se aprinde la ora 17, chiar de Ziua Națională! Mesajul primarului Ion Georgescu de 1 Decembrie

dec. 1, 2021

Astăzi, de Ziua Națională, la Mioveni vor fi organizate manifestări cu depuneri de coroane la monumentele eroilor din oraș. Tot astăzi, de Ziua Națională, la ora 17, se aprinde și iluminatul festiv din oraș. Primarul Ion Georgescu a avut un mesaj aparte pentru locuitorii din oraș:

„Ziua de 1 Decembrie marchează un moment istoric, un simbol al împlinirii dorinţei de unitate a poporului roman, zi în care trebuie să ne amintim de istorie, simboluri, valori. Astăzi, mai mult ca oricând, ne dorim să fim mai buni, mai cinstiți, mai uniți, să respectăm și să păstrăm valorile și tradițiile pentru care înaintașii noștri au luptat.În numele Primăriei și Consiliului Local, transmit toată aprecierea, respectul și gratitudinea față de cei care îmbracă uniforma militară, dar și pe cea medicală. Îmi exprim întreaga recunoștință față de fiecare cetățean responsabil care sprijină efortul cadrelor medicale și al forțelor de ordine și siguranță publică. Vă mulțumesc pentru altruismul vostru, pentru profesionalismul și curajul de care dați dovadă în aceste vremuri care impun sacrificii.Patriotismul este o dimensiune valorică preţioasă a naţiunii române, iar de Ziua Națională a României avem ocazia să arătăm lumii cât de mult știm să ne respectăm istoria poporului nostru și valorile tradiţionale. 1 Decembrie este o zi a bucuriei de a fi român şi a speranţei că ţara pe care o lăsăm copiilor noştri va fi una mai bună, liberă şi prosperă.Vă îndemn să purtăm în suflet ziua de azi ca pe una specială, în care suntem conștienți de ceea ce ne apropie și ne face mai buni, mai uniți, mai solidari!La mulți ani, România! La mulți ani, Mioveni, la mulți ani argeșeni, la mulți ani tuturor românilor!”

Comments

Comments are closed.