Las Fierbinți la PNL Pitești! Ana Stan exclusă din partid la o săptămână după ce aceasta a demisionat din PNL!

feb. 25, 2021

Momente scrise parcă de Kafka la PNL! Organizația Pitești și PNL Argeș au trimis un comunicat de presă în care s-a transmis că notărița Ana Stan a fost exclusă din organizația municipală și, deci, din partid. La o săptămână distanță după ce aceasta și-a anunțat demisia din Consiliul Local (imediat după ce a candidat pentru funcția de viceprimar al Piteștiului, chiar împotriva lui Gelu, omul impus de Miuțescu) și din PNL.
Alături de alți câțiva liberali care nu sunt genul de oameni cărora dacă le-ai dat o cafea gratuit îți pupă tălpile din spate, Ana Stan a cerut o nouă conducere la PNL, inclusiv la nivel județean, după eșecul de la alegeri. Lovit în orgoliu, Adrian Miuțescu nu a uitat, dar acoliții săi nu au avut timp să reacționeze. Ana Stan a candidat pentru postul de viceprimar – post promis de Miuțescu pentru vreo patru-cinci inși. A pierdut la limită.

A urmat o nouă serie de reproșuri la adresa conducerii din PNL, iar pe 11 februarie a scris pe Facebook cât se poate de clar:

📌 Cand am hotarat sa ader la PNL am avut in vedere, atat istoria extraordinara a acestui partid cat, mai ales, principiile si valorile care au stat la baza crearii sale si cu care eu ma identific.
📌 In ultimii 2 ani am ajuns sa inteleg ca pentru PNL Arges, ideologia liberala si setul de valori si principii nu reprezinta o preocupare, acest aspect reiesind cu claritate din slabele rezultate obtinute la alegerile de anul trecut.
❗️Din acest motiv, astazi am hotarat, fara niciun regret, sa parasesc acest partid❗️

Cu consideratie, pentru cetatenii municipiului Pitesti – Ana Stan

Ce credeți că face PNL? După mai bine de o săptămână, conform unui comunicat de presă, PNL Argeş anunţă că membrii Biroului Permanent Local al PNL Piteşti „au analizat cazul de indisciplină şi de încălcare a statutului, respectiv a codului de etică al partidului de către doamna Ana Stan”, consilier local al partidului, iar în urma analizei interne a fost votată propunerea de excludere din partid. Această propunere urmează să fie înaintată spre validare Biroului Permanent Judeţean al PNL. Să nu mai spuneți că nu trăim ca în Las Fierbinți.

Și, ca un adevărat partid liberal în care pozițiile diferite, dreptul la expresie, chestiuni de genul acesta contează, Ana Stan are parte de un adevărat proces demn de Kafka.
Fiți atenți: PNL Piteşti o acuză de „indisciplină, încălcarea statutului şi a codului de etică. Atitudinea doamnei Ana Stan față de organizație și atacurile lansate în spațiul public la adresa unor colegi, la adresa organizației municipale, din care face parte cât și la adresa președintelui și a conducerii statutare a PNL au stat la baza propunerii de excludere (…). BPL al PNL Pitești consideră că nemulțumirile și problemele pe care le poate ridica un membru al partidului trebuie dezbătute în interiorul partidului și în forurile sale statutare, nu în mass-media. Din păcate, în cazul de față, anumite frustrări și nemulțumiri au fost lansate sub formă de atac în presă, fapt care a adus grave prejudicii de imagine organizației municipale a PNL și Partidului Național Liberal „, se arată în comunicatul liberalilor. E bine și așa.

Păi cui să vorbești în PNL ca să te și audă? Lui Miuțescu, care era mai ocupat – cum era și normal – să se lupte pentru viața sa? Lui Tofan? Lui Cristi Mitrofan? Lui Emanuel Soare, cel pentru care se pregătește postul de președinte, dacă tot rămâne cu sinecura de subprefect?
Indiferent de situație, Ana Stan a mai trecut prin politic, nu s-a lecuit, dar știe că atunci când nu are cu cine, poate să plece liniștită. Și așa a făcut și de această dată. Și, tot indiferent de situație, la cum se mișcă băieții din PNL, viitorul nu sună deloc bine pentru organizația din Pitești.

Comments

Comments are closed.