Le mulțumesc primarilor și argeșenilor pentru cum au făcut față efectelor pandemiei. Nu trebuie să lăsăm garda jos, Guvern este total depășit!

mai 15, 2020

Președintele PSD Argeș Ion Mînzănă a transmis un mesaj special pentru argeșeni și pentru primarii din Argeș după finalizarea stării de urgență. Liderul PSD Argeș subliniază că primarii argeșeni au reușit să față față așa cum trebuie efectelor pandemiei, în ciuda faptului că sprijinul primit din partea Guvernului a fost unul infim sau inexistent. „Intrăm astăzi într-o nouă etapă generată de pandemia de coronavirus: starea de alertă.
Timp de două luni, cu toții am fost nevoiți să facem față rigorilor impuse prin ordonanțe militare (uneori absurde) care au reglementat starea de urgență. Au fost momente dificile pentru toți:
– unii dintre noi au trăit drama infectării cu Covid-19;
– alții au fost nevoiți să stea în izolare sau în carantină;
– mii de argeșeni și-au pierdut locurile de muncă sau au intrat în șomaj tehnic;
– foarte multe firme și-au suspendat sau chiar și-au închis activitatea;
– toți am fost nevoiți să stăm în izolare, fără a ne putea vedea părinții bătrâni sau alte rude și prieteni;
– personalul medical și forțele de ordine s-au implicat direct în lupta cu virusul.
Foarte greu a fost și pentru administrațiile locale, lăsate de Guvern să se descurce aproape numai prin propriile forțe, deși li s-au impus reguli și cheltuieli uriașe. Spre cinstea lor, primarii din Argeș au făcut față cu brio acestei situații complicate, ajutând oamenii din comunitățile pe care le conduc și limitând, prin acțiunile lor, răspândirea noului coronavirus.
Pe această cale țin să le mulțumesc tuturor cetățenilor din Argeș care au avut un comportament demn și responsabil, medicilor, asistenților și altor categorii de personal care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a salva vieți și a proteja sănătatea argeșenilor, primarilor și viceprimarilor din Argeș, dar și altor aleși care s-au implicat total în lupta contra pandemiei. Eforturile lor nu au fost, din păcate, susținute așa cum trebuie de către Guvern și nici nu au fost înțelese de către un Executiv incapabil să facă față situației.
Din păcate, greul nu a trecut. Amenințarea noului coronavirus încă este puternică. Situația este în continuare dificilă, mai ales cu un Guvern care pare total depășit de situație. De aceea, nu trebuie să lăsăm garda jos!
Sunt convins, însă, că împreună vom reuși să depășim toate obstacolele și să revenim la o viață normală cât mai repede, continuând însă să fim responsabili, să ne ajutăm și să ne respectăm unii pe alții.
Dumnezeu să ne dea sănătate și putere să trecem peste această situație dificilă!” , este mesajul transmis de Ion Mânână, preşedinte al organizaţiei PSD Argeş.

Comments

Comments are closed.