Live! Program la toate spitalele pentru preluarea pachetelor pentru pacienți. Cele mai noi măsuri în Argeș împotriva coronavirus

mart. 9, 2020

Toate activitățile instituțiilor de cultură din subordinea CJ Argeș sunt suspendate. Inclusiv Scoala Populara de Arte si Meserii, din subordinea CJ Arges, isi sisteaza de astazi activitatea

Fiecare spital la poarta de intrare va asigura personal medical pentru preluarea pachetelor aparținătorilor către pacienți.

Dan Manu, președinte CJ Argeș: Descurajăm cantitățile de mâncare. Facem un apel către aparținători ca pachetele să fie doar cu strictul necesar, fără hrană.

Perioada zilnică de acces de predare a pachetelor este zilnic între orele 15-17. 

Prefect Emanuel Soare: ​Emanuel Soare despre suspendarea cursurilor: In prezent in Arges NU exista niciun motiv pentru a sista cursurile. ​Masurile se iau etapizat. Deciziile de suspendare a cursurilor se iau diferentiat in judete.

​Sefa DSP Arges, Sorina Hontaru: Facem zilnic controale in scoli. UNde au fost deficiente, am facut recomandari. Nu am dat amenzi

Prefect Emanuel Soare: Suntem pregătiți pentru a încerca să facem față tuturor situațiilor care pot apărea. Vom lua toate msăurile preventive care se impun. Avem o colaorare bună cu cetățenii și cu toate instituțiile. Împreună putem trece peste orice tip de amenințare.

Sorina Hontaru, DSP Argeș: Avem al patrulea deces din cauza gripei sezoniere.

Am sistat desfasurarea de stagii de pregatire in spitale: Facultatea de Asistenti medicali de la Universitatea din Pitesti si scolile postliceale pana la 31 martie.

Comments

Comments are closed.