Live! Spectacol senzațional Plăieșii la Mioveni: Pentru tine, femeie!

feb. 28, 2021

Putea fi și un spectacol de final de stagiune! S-a nimerit însă să fie un spectacol extraordinar, dedicat zilelor de 1 și 8 Martie!
În Argeș s-a marcat revenirea la spectacolele de marcă printr-un adevărat regal prin care ansamblul Plăieșii, condus de maestrul Nicolae Gribincea.
Artiștii din Chișinău au însemnat, pentru publicul spectator din Sala Casei Sindicatelor din Mioveni (care au respectat măsurile de distanțare), dar și pentru cel online (Pro Media TV, prin partenerii Duli Video Mix, a transmis live spectacolul ) nu doar un spectacol prin care a fost celebrată femeia și venirea primării, ci și spectacolul prin care ni se arată că viața poate reveni la normal, după mai bine de un an de pandemie.

Excelentă ideea Centrului Cultural Mioveni pentru aducerea spectaculoșilor Plăieși la Mioveni, unii dintre artiștii cu cea mai mare priză, inclusiv în zona online. Iar Ansamblul Plăieșii au demonstrat de ce sunt atât de apreciați peste tot, mai ales că acești artiști au concertat foarte mulți ani la rând în străinătate.
În ultimii ani au fost avut numeroase spectacole și în țară, fiind extrem de căutați.

Comments

Comments are closed.