Live Video! Declarații Ion Georgescu după alegeri. Aurel Costache va fi consilierul primarului

oct. 1, 2020

Prima conferință de presă a lui Ion Georgescu după alegerile care au consfințit un nou mandat de primar al Mioveniului, a fost și ultima pentru viceprimarul Aurel Costache, care nu a mai putut candidat la Consiliul Local. „Vreau să le mulțumesc tuturor părinților și domnului primar. Mă bucur că am fost implicat în toate proiectele de dezvoltare ale orașului”, a precizat Costache. La rândul său, Ion Georgescu a susținut că Aurel Costache va rămâne alături de el în noul mandat, urmând să fie consilier personal al primarului Mioveniului.

Primarul și președintele PSD Mioveni a vorbit și despre campania electorală și alegerile din 27 septembrie: „Vreau să le mulțumesc tuturor angajaților din Primăria Mioveni pentru activitatea în ultimii patru ani și locuitorilor din Mioveni pentru parteneriatul pe care l-am avut. Sper să fie unul și mai bun. La Primărie am obținut 71,65%, la Consiliul Local 71%, la Președinte CJ Argeș am obținut 52,31%, iar la Consiliul Județean 54,76%.

Doresc să le mulțumesc tuturor locuitorilor care s-au prezentat la vot și în mod special celor care mi-au acordat încredere mie și echipei noastre. În acest mandat vom avea 13 consilieri din cei 19, cu trei mai puțini decât în mandatul trecut. Am avut o prezență ceva mai mică. Poate că oamenii s-au mai și speriat din cauza coronavirus, probabil că au mai fost și unele partide care au dezinformat. Noi am luat toate măsurile necesare. Toate secțiile au avut, în plus, mănuși. Mă bucur că nu au fost incidente la nivelul orașului. Le mulțumesc tuturor celor care au lucrat în secțiile de votare, indiferent dacă sunt reprezentanți ai partidelor sau nu. Aș recomanda AEP ca cel puțin la orașe și municipii, președinții și locțiitorii secțiilor aflați la prima experiență să ajungă întâi, pentru a acumula experiență, la secții din mediul rural, unde sunt mai puțini votanți. E complicat să ții oamenii lângă tine trei ore pentru că nu știi să face cheia de închidere a procesului verbal. Cei care sunt începători sunt binevenți dar să acumuleze experiență.

Ne bucurăm pentru cei 13 consilieri locali. Îl felicităm pe Ion Mînzînă care va conduce CJ Argeș și pe cei 17 sau 18 consilieri județeni PSD, din care 3 sau 4 vor fi din Mioveni.

Voi face tot ce este posibil să realizez integral programul prezentat. Voi încerca să promovez și alte proiecte, așa cum am făcut și în mandatul trecut. Voi încerca să aduc mai mulți bani europeni. În ultimii 14 ani, unii contracandidați, eu am făcut, alții doar au vrut să facă. Vreau să avem conferințe de presă mai dese pentru a-i ține la curent pe cetățeni ceea ce am făcut. Voi face publice fiecare hotărâre de consiliu local și fiecare cum a votat.

Vreau să le mulțumesc consilierilor care își vor încheia mandatul și să le urez succes celor care își vor începe mandatul. Vor avea în mine un partener. Îi doresc să implementăm integral programul pe care l-am susținut în campanie. Orice sugestie a oricărui consilier este binevenită”, a susținut Ion Georgescu.

Comments

Comments are closed.