Managerul Filarmonicii Pitești: Agenda este plină, iar cel mai important este faptul că avem multe surprize pentru perioada ce urmează!

aug. 24, 2021

Managerul Filarmonicii Pitesti, Gabriel Nita, anunta ca urmeaza zile cu activitate intensa, astfel ca publicul larg trebuie sa stie care este programul pentru perioada imediat urmatoare.

Ne-am bucurat de faptul că educativul pentru copii a fost primit cu bucurie. Continuăm concertele în aer liber, iar vineri suntem în Piața Primăriei, prin departamentul jazz&pop. Sâmbătă încercăm ceva inedit pentru instituția noastră. Vă așteptăm la două piese de teatru! Marți, pe 31 august, alături de Centrul Cultural Pitești marcăm “Ziua Limbii Române”. Pe 2 septembrie încheiem stagiunea estivală printr-un rock simfonic deosebit. Pentru ca pe 16 septembrie să deschidem cea de-a 15-a stagiune a Filarmonicii Pitești, cu un concert care face parte din cadrul Festivalului George Enescu. Agenda este plină, iar cel mai important este faptul că avem multe surprize pentru perioada ce urmează!“, anunta managerul Filarmonicii Pitesti, Gabriel Nita.

Comments

Comments are closed.