Medici specialiști din București, la Spitalul din Mioveni. Cum puteți face programări

iun. 24, 2020

Spitalul Orășenesc Mioveni a dezvoltat o relație contractuală cu o echipă medicală multidisciplinară care activează la spitale din capitală. Medicii de la București vor putea astfel să lucreze cu aparatura de ultimă generație de la Spitalul din Mioveni.
Conform primarului Ion Georgescu, această echipă de specialiști oferă servicii de chirurgie generală, respectiv operații clasice și laparoscopice, atât proceduri decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, dar și proceduri nedecontate.

“După ieșirea din starea de urgență, odată cu reluarea activității de tratare a pacienților, în Spitalul Mioveni fluxul de pacienţi a ajuns la capacitatea anterioară izbucnirii pandemiei. Pentru a găsi cele mai sigure și eficiente proceduri de tratare pentru problemele de sănătate ale pacienților, Spitalul Orășenesc Mioveni a dezvoltat o relație contractuală cu o echipă medicală multidisciplinară care activează la spitale din capitală.
Această echipă de specialiști oferă servicii de chirurgie generală, respectiv operații clasice și laparoscopice, atât proceduri decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, dar și proceduri nedecontate.
Datorită dotărilor de ultimă generație și al potențialului de care Spitalul Orășenesc Mioveni dispune, echipa de medici din București a acceptat propunerea noastră de parteneriat, în acest moment persoanele interesate putând deja opta pentru programări, în vederea constultațiilor preliminarii.
Oferta este deschisă tuturor argeșenilor, indiferent de localitatea în care locuiesc, cu sau fără trimitere de la medicul de familie.
Programările se fac la recepția noului Spital Orășenesc Moveni, telefon 0372.79.12.12. Pacienţii care au nevoie de diverse intervenţii medicale, chiar şi pentru cele minore, testul COVID este obligatoriu. Testarea se realizează la laboratorul propriu prin sistem PCR-RT.”, a anunțat primarul Ion Georgescu pe pagina sa de socializare.
Reamintim că noul spital de la Mioveni este singurul spital construit și dotat 100% de statul român de la Revoluție încoace. Spitalul este o investiție a Consilului Local Mioveni, care îl și finanțează și are tehnologie de la finalul anului trecut operațională.

Comments

Comments are closed.