Mesajul șefului PSD Argeș: puneți-vă economiile la loc sigur, guvernul acesta falimentar ne va lăsa în costumul lui Adam până la sfârșitul acestui an!

aug. 11, 2021

Președintele PSD Argeș Ion Mînzînă le transmite argeșenilor să încerce să își protejeze economiile cât de mult pot, având în vedere că toate estimărle specialiștilor arată că țara noastră se îndreaptă cu pași repezi către o criză economică. Efectele unei pandemii prost gestionate, apărarea unor grupuri de interese și promovarea marilor companii din afară, precum și jocurile din spatele campaniei interne a PNL au împins țara într-o zonă a scumpirilor și a unui deficit pe zona de exporturi uriaș.

„Puneți-vă toate economiile la loc sigur, dragi argeșeni, dragi români. #Guvernul#falimentar ne va lăsa în costumul lui Adam până la finalul acestui an!
📈Rata inflației a urcat la 5% în luna iulie 2021, față de 3,9%, cât era în iunie 2021, timp în care mărfurile alimentare s-au scumpit cu 2,33%, cele nealimentare cu 7,64%, iar serviciile cu 2,74%. Sunt datele publicate chiar astăzi de Institutul Național de Statistică.Tot INS arată faptul că prețurile au crescut în ultimele 12 luni (august 2020 – iulie 2021) cu 3,1% față de precedentele 12 luni (august 2019 – iulie 2020).
📊📆 Ba mai mult, numai în ultima jumătate de an prețurile de consum au crescut cu 4,4% (decembrie 2020 – iulie 2021), iar aproape un sfert din acest procent, adică 1%, a fost numai creșterea din iunie până în iulie!
Avansul amețitor al scumpirilor îi va face pe români să nu-și mai permită alimente esențiale, asta în timp ce Florin Cîțu nu știe nici măcar prețul unei pâini, căci el nu mănâncă așa ceva, după cum domnia sa a declarat într-un moment de sinceritate.
🥖Este real ce a spus, comparabil cu situația țării. Practic, nici prețurile nu pot să nu crească atât timp cât țara nu este guvernată. Relația cauză – efect din interviul despre prețul pâinii reflectă exact modul de lucru al premierului în raport cu #România!”, a menționat președintele PSD Argeș.

Comments

Comments are closed.