Mihai Coteț: Da, candidez la șefia PNL Pitești. Perianu și Gorghiu îl susțin: Trebuia să fie viceprimarul Piteștiului!

iun. 17, 2021

Consilierul local Mihai Coteț, cel care a fost înlocuit pe ultima sută de metri de Miuțescu cu fostul pesedist Sorin Apostoliceanu la candidatura pentru primăria Pitești, și-a anunțat candidatura la șefia PNL Pitești. Mihai Coteț se află în echipa formată de Radu Perianu, Narcis Sofianu și Alina Gorghiu pentru PNL Pitești și PNL Argeș. Este vorba de echipa care îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL și, în Argeș, se poziționează împotriva lui Adrian Miuțescu și a acoliților săi. Este evident că, dacă Mihai Coteț va câștiga, și Gelu Tofan va fi schimbat din funcția de viceprimar, o funcție în care a aterizat strict pentru faptul că îi este supus lui Adrian Miuțescu.
„Da, candidez pentru conducerea organizației PNL Pitești!Este o decizie pe care am luat-o în mod natural, animat de aceleași intenții ca în prima zi în care am intrat în PNL: o comunitate mai bună, mai frumoasă, mai activă și atractivă, mai prietenoasă cu membrii ei, indiferent că această comunitate înseamnă organizația unui partid sau orașul în care trăiesc. E important să facem din locul în care trăim și activăm un loc mai bun, mai normal.În egală măsură, este o decizie luată la sugestia multora dintre colegii din organizație, care m-au asigurat de sprijinul lor pentru că văd în mine o alternativă onorantă și pentru asta le mulțumesc.Când am intrat în PNL am găsit o organizație municipală în dezintegrare, aflată în zodia interimatului, așa cum este și în acest moment: oameni excluși la lot, organizații de tineret dizolvate peste noapte, primari care mergeau la București să ceară demisii, numiri controversate… Din respect pentru gazda în casa căreia tocmai intrasem, o luare de poziție din partea mea ar fi fost cel puțin ridicolă și neavenită, întrucât nu făcusem parte până atunci din viața organizației. Treptat, am început să înțeleg și să văd lucrurile în complexitatea lor, cu bune și cu rele. Voi vorbi pe parcurs despre experiența mea de până acum, despre ce am înțeles din ea, despre cum cred că am putea să facem lucrurile bine, despre ce înțeleg eu că ar trebui să fie organizația unui partid.Nu candidez ca să câștig pentru mine – pentru că nu fac parte din categoria celor care vânează titluri de pus în CV -, candidez pentru că vreau să câștigăm împreună; candidez pentru că îmi pasă și pentru că niciodată nu mi-a fost indiferent; candidez pentru că vreau să știți că sunt aici pentru voi și că am toată disponibilitatea și dorința de a face lucruri frumoase pentru comunitate. Sunt aici pentru voi și pentru noi, organizația extraordinară care am putea fi dacă am avea un strop de curaj”, a fost anunțul făcut de Mihai Coteț.
Au curs comentariile de susținere din partea liberalilor și nu numai. Candidatura lui Coteț este doar o parte – este drept cea mai importantă- din puzzle-ul de la nivel județean, acolo unde se încearcă răsturnarea oamenilor lui Miuțescu în cât mai multe organizații pentru ca, lovitura finală, să fie îndepărtarea lui Miuțescu de la șefia PNL Argeș, al cărui comportament este considerat despotic.

Perianu: Trebuia să fie viceprimarul Piteștiului!
Consilierul premierului Florin Cîțu, fostul președinte al PNL Pitești Radu Perianu, un oponent public al lui Adrian Miuțescu, și-a manifestat încrederea totală în Mihai Coteț, despre care spune că ar fi trebuit, conform regulilor stabilite de liberali înainte de alegeri candidatul PNL la Primăria Pitești și, după alegeri, viceprimarul Piteștiului. La acea vreme, Adrian Miuțescu l-a impus candidat pe fostul viceprimar PSD Sorin Apostoliceanu, care a pierdut cu brio alegerile, iar pentru viceprimar a fost impus Gelu Tofan.
„Mihai Cotet va fi un suflu nou la PNL Pitești! Am încredere că va aduce acestei organizații liniștea de care are nevoie ca să construiască temeinic pentru anul electoral 2024. Mihai, ai încrederea mea și votul meu!
PS: Mihai ar fi trebuit să fie azi și viceprimarul Municipiului Pitești pentru că PNL a promis acest lucru în campania electorală. Însă, niciodată nu e prea târziu să ne ținem de cuvânt”, a fost reacția lui Perianu.

Alina Gorghiu: Mihai Coteț este alegerea corectă pentru PNL Pitești
Și Alina Gorghiu, fostul președinte al PNL, îl susține pe Mihai Coteț: „Mihai Coteț este alegerea corectă pentru PNL Pitești. Îl susțin și mă bucur că facem parte din aceeași echipă. Echipa care construiește”, a postat, la scurt timp după anunțul făcut de Coteț, Alina Gorghiu.


Comments

Comments are closed.