Mînzînă către Miuţescu: „Sinistru e să furi candidaţi de la alte partide, în primul rând de la PSD”

iun. 14, 2020

După ce în spațiul public încep să prindă consistență zvonurile unei eventuale candidaturi a viceprimarului Sorin Apostoliceanu (viceprimar PSD) la Primăria Pitești, zvonuri lansate chiar de liderul PNL Argeș, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș i-a răspuns lui Adrian Miuțescu:
”Zilele trecute am auzit cum președintele PNL Argeș îi califica în cadrul unei conferințe de presă pe unii dintre liderii PSD Argeș drept «siniștri». Nimic nou sub soare, declarațiile încadrându-se perfect în contextul comunicatelor de presă penibile pe care liberalii le produc referitor la PSD Argeș.

Probabil că președintele liberal nu are proprietatea deplină a termenului folosit, cu toate că noi putem înțelege faptul că are insomnii și accese de panică din cauza PSD.

Sinistru este modul în care președintele PNL Argeș și-a impus omul fidel drept prefect. Sinistru și, în același timp, penibil era afișul electoral în care același personaj apărea cu geanta în mână și promitea că va aduce un miliard de euro în Argeș.

Sinistru este faptul că a impus la conducerea unor instituții personaje care nu au nimic de-a face cu respectivele entități, el personal înscăunându-se la cârma unei instituții despre care nu știe mare lucru. Sinistru este ca potențialii tăi candidați să nu obțină nici măcar 10% în sondaje și să fii obligat să furi candidați de la alte partide, în primul rând de la PSD! Cam atât despre «sinistru». Așteptăm cu interes următorul cuvânt de referință din viitoarele sale declarații, pe care promitem să i-l explicăm pe larg cu aceeași bunăvoință”, răspunde într-un comunicat de presă președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Comments

Comments are closed.