Mînzînă, după petrecerea cu 100 de invitați dată de Rareș Bogdan: Ce mai contează legile pentru cei aflați la guvernare?

iun. 24, 2020

Președintele PSD Argeș Ion Mînzînă acuză faptul că membrii marcanți ai PNL dau dovadă de iresponsabilitate și de sfidare, încălcând legile pe care chiar ei le-au impus cetățenilor pentru a combate epidemia de coronavirus. Reacția vine după ce la scurt timp după scandalul imaginilor cu premierul Orban care a chefuit împreună cu miniștrii de ziua lui chiar în Guvern, Rareș Bogdan a organizat o petrecere cu peste 100 de invitați, majoritatea stând oricum înauntru, încălcând toate restricțiile impuse de autorități.
„Ce contează legile pentru liberalii aflați la guvernare? Legile sunt făcute să fie respectate de către cei mulți, nu-i așa, nu de către vremelnicii conducători ai țării!
După ce membrii Guvernului au făcut chef în Palatul Victoria, ignorând măsurile de prevenire a Covid-19 dispuse chiar de către ei înșiși, vedem cum europarlamentarul Rareș Bogdan calcă în picioare orice norme la un alt chef organizat în cinstea odraslei sale. Asta, în timp ce nouă, tuturor, ni se cere să purtăm măști, să păstrăm distanța socială, să nu intrăm în biserică, să nu stăm nu știu câți la un loc etc!”, a arătat liderul PSD Argeș.
Ion Mînzînă a sancționat și faptul că guvernul va ataca la CCR legea prin care guvernul este obligat să majoreze imediat alocațiile copiiilor.
„Pe de altă parte, liberalii demonstrează și că nu-i interesează copiii, pensionarii şi nevoile lor!
Premierul Ludovid Orban a anunţat că va ataca la Curtea Constituțională a României legea care obligă Guvernul să plătească alocaţiile mărite imediat după respingerea ordonanței guvernului care amâna aplicarea acesteia. Din nou, așadar, liberalii aruncă legea la gunoi, așa cum fac și când vine vorba despre majorarea pensiilor, spunând că nu au bani!
Ei au soluții doar pentru afacerile de partid, nu pentru copii și pensionari!
Atitudinea Guvernului este expresia unei sfidări josnice, pentru că instrumentul contestaţiei este folosit în interes politic, în defavoarea copiilor şi părinţilor din întreaga ţară.
De asemenea, este total nejustificat refuzul de a majora pensiile cu 40%, în condiţiile în care majorarea este prevăzută în Legea Bugetului de Stat, lege pe care chiar Guvernul PNL şi-a angajat răspunderea!”, a mai arătat Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș.

Comments

Comments are closed.