Mioveni: Ajutoare pentru încălzirea populației. Acte și condiții necesare

oct. 14, 2020

Începând cu luna noiembrie, Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mioveni va prelua dosarele însoţite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei, conform O.U.G nr. 70/2011, pentru perioada sezonului rece 1 noiembrie 2020 – 31 martie 2021.

Ajutorul pentru încalzirea locuinței este suportat din bugetul de stat și/sau, după caz, din bugetele locale, este destinat consumatorilor vulnerabili cu venituri situate până la un prag stabilit de lege și are drept scop acoperirea integralș sau, după caz, a unei părți din cheltuielile cu încălzirea locuinței.

Ajutorul se acordă pentru consumatorii de energie termică în sistem centralizat, energie electrică, gaze naturale și lemne, cărbuni, combustibili petrolieri. Se acordă numai pentru un singur sistem de încălzire, acesta fiind cel principal utilizat.

Lista cu actele necesare și condiţiile acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei vor fi afişate pe site-ul www.emioveni.ro, dar şi la sediul Primăriei în următoarea perioadă.

Comments

Comments are closed.