Mioveni: Întâlnire cu managerii școlilor pentru reluarea cursurilor

feb. 3, 2021

Având în vedere faptul că, începând cu data de 8 februarie, elevii și preșcolarii vor reveni în clase, astăzi, la Centrul Cultural Mioveni, primăria orașului a organizat o întâlnire la care au participat conducerile tuturor unităților de învățământ de pe raza administrativă a orașului – creșe, grădinițe, școli și licee, în cadrul Consiliului Consultativ pe probleme de învățământ.

Subiectele abordate s-au referit la asigurarea condițiilor optime pentru desfășurarea activității în unitățile de învățământ din oraș pentru semestrul al doilea, bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 precum și gestionarea eficientă a resusrelor financiare privind utilitățile. Reprezentanții administrațieie locale, prin serviciile și instituțiile din subordinea Consiliului Local Mioveni și-au arătat din nou disponibilitatea de a colabora cât mai eficient cu fiecare unitate de învățământ din oraș, cu scopul de a oferi soluții și servicii de calitate pentru fiecare problemă semnalată.

În încheiere, reprezentanții unei edituri naționale au prezentat un proiect educațional care vizează preșcolarii și elevii grupei pregătitoare. Acest proiect presupune asigurarea pentru toți preșcolarii, la începutul anului școlar, a unui pachet care să conțină atât rechizite cât și materiale didactice ilustrative, iar pentru elevii din ciclul primar un set de cărți pentru lectura suplimentară cuprinsă în programa școlară, atât în format printat cât și digital, audio.

Comments

Comments are closed.