Miuțescu, ales președinte al PNL Argeș. Daniel Constantin, tinicheaua de la gâtul lui Perianu

iul. 26, 2021

Cu Ludovic Orban în sală, lucrurile păreau deja stabilite. Faptul că Florin Cîțu nu s-a obosit să vină în Argeș i-a făcut și pe cei care încă nu erau deciși dintre liberali să îl aleagă pe Adrian Miuțescu din nou pentru șefia PNL Argeș. Radu Perianu a mers pe o tactică greșită, cei câțiva primari și viceprimari care l-au susținut nu au fost destul de implicați în campania internă, iar Alina Gorghiu pare să nu aibă prea mulți susținători în Argeș. Interesant este că în timp ce Argeșul a ales tabăra Orban, Bucureștiul, care va da cei mai mulți delegați la alegerile naționale, a ales Cîțu.


Adrian Miuțescu a fost votat de 261 de delegați, iar Radu Perianu de numai 98. O înfrângere usturătoare. Iar faptul că Perianu este consilierul lui Cîțu nu a însemnat aproape nimic, în contextul în care fostul lider al PNL Pitești, un tip mult mai frecventabil și mai decent și infinit mai bine pregătit decât Miuțescu a avut cea mai grea tinichea agățată de gât. Traseistul, oportunistul și sclavul intereselor Daniel Constantin. Când te ține de mână un astfel de personaj, Radule, să fii sigur că vei pierde!
În rest, nici nu contează ce au spus învinșii sau învingătorii. Vorbele adevărate s-au spus în spatele cortinelor, nu pe scenă. Acolo au fost declarații pentru prostime.

Comments

Comments are closed.