Motoare turate și rock la Rock’N’Ride Fest Mioveni

iun. 28, 2021

Ziua de duminică s-a dovedit a fi una de forță, cu multă distracție și veselie. De la primele ore ale dimineții, a doua ediție a „Cursei Mioveniului: the holy color” a adunat la start participanți de toate vârstele, dornici de mișcare și gata de epica bătălie cu pudră colorată, organizată la finalul cursei.În paralel, cei […]

Ziua de duminică s-a dovedit a fi una de forță, cu multă distracție și veselie. De la primele ore ale dimineții, a doua ediție a „Cursei Mioveniului: the holy color” a adunat la start participanți de toate vârstele, dornici de mișcare și gata de epica bătălie cu pudră colorată, organizată la finalul cursei.În paralel, cei mai mici cetățeni ai orașului s-au întrecut la Cursa Mașinuțelor – unde fiecare concurent, în uralele părinților și ale susținătorilor a încercat să treacă primul linia de sosire, pe 2, 3 sau 4 roți.
Pasionații de motociclete din toată țara au răspuns invitației lansată de Storm Riders RC, în cadrul Rock’N’Ride Fest Mioveni, sub egida ZIlelor Orașului Mioveni. Sute de motoare, turate si tunate, au fost etalate în Centrul Civic, iar după tradiționala paradă din oraș, distracția s-a mutat în Zona de Picnic de la FĂGET, în compania trupelor Acoustic, Ultimul Tren, Taxi, Trooper și Direcția 5.

Comments

Comments are closed.