Ne bucurăm de rod bogat în Argeș! Ministrul Petre Daea, în mijlocul gospodarilor din Argeș

sept. 30, 2022

mpreună cu echipa #PSD Argeș condusă de Ion Mînzînă – președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, primarul municipiului Pitești Cristian Gentea – președinte executiv al PSD Argeș – și deputatul Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș – ministrul #Petre_Daea a participat la Târgul “Rod cu spor” organizat de Consiliul Județean în cadrul natural unic al Muzeului Viticulturii și Pomiculturii Golești.

🙏A fost și rod, a fost și spor în acest an în Argeș!

❤️Iar târgul de la Golești – care se întinde până duminică, inclusiv, intrarea fiind liberă – reprezintă un bun prilej pentru cei care au muncit cu hărnicie şi pricepere să se bucure de rodul trudei lor alături de oaspeți de pretutindeni care prețuiesc produsele autohtone renumite pentru calitățile lor.

🤝Ministrul Petre Daea a stat de vorbă cu fiecare dintre zecile de producători prezenți la Golești care au avut cu ce să se mândrească: fructe, legume, produse culinare tradiționale apetisante, vin, țuică și produse de artizanat specifice Argeșului. A admirat dansuri și straie populare, a discutat cu oamenii despre problemele cu care se confruntă și a cumpărat diverse produse din târgul de la Golești.

🇹🇩Pentru ministrul Petre Daea și PSD, sprijinirea producătorilor autohtoni este o prioritate, în acest sens fiind luate numeroase măsuri de susținere. Aceste programe de ajutorare a fermierilor și a sectoarelor agro-zootehnic, pomicol și alimentar vor continua.

👏

Felicitări Consiliului Județean pentru această sărbătoare reușită a unei toamne care ne dorim să fie cât mai bogată pentru fiecare!

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online