Nicolae Georgescu atrage atenția: Urmează pentru 8000 de disponibilizări decise direct de guvern!

iun. 16, 2021

Deputatul Nicolae Georgescu atrage atenția că guvernanții decid mii de disponibilizări în unele companii ale statului invocând necesitatea unei rentabilizări și reorganizări, deși în afară de a da oameni afară nu există și un alt plan. În același timp, susține deputatul de Argeș, PNL și USR PLUS continuă să introducă în sistemele statului tot felul de persoane pe care nu le recomandă nimic altceva în afară de carnetul de partid.
„Un număr de 8.354 de angajaţi vor fi disponibilizaţi de la Complexurile Energetice Oltenia şi Hunedoara şi de la Compania Naţională a Uraniului (CNU) şi Societatea Naţională de Închideri de Mine Valea Jiului (SNIM), din care 8.060 persoane de la cele două complexuri energetice. Trist, dar adevărat!
Cele patru societăţi asigură aproximativ 18.000 de locuri de muncă.
Persoanele disponibilizate ar putea beneficia de plăţi compensatorii pentru o perioadă de până în patru ani, estimate la acest moment, la suma de 915,68 milioane lei. Domnilor guvernanți, cu banii acordați drept plăți compesatorii, trebuie să încercați să puneți pe picioare societățile! În plus, nu se pierdeau nici locurile de muncă! Însă sunteți campioni la disponibilizări din rândul românilor!
Recent ați făcut concedieri și la CFR Marfă! 1.400 de angajați au fost puși pe liber…
Așadar, românii – cei muncitori sunt dați afară! În schimb, vă aduceți oamenii voștri, însă în instituții unde se stă pe locuri călduțe și bine plătite!”, a reactionat deputatul PSD Nicolae Gergescu.

Comments

Comments are closed.