Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeș: Împreună putem îmbunătăți educația și îngrijirea preșcolarilor din România!

iul. 29, 2022

𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐧𝐚̆ 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚? Nu știm. Știm în schimb în ce domenii vor exista #fonduri europene nerambursabile pentru viitor pe care trebuie să le atragem ca să depășim țări precum Ungaria, țară cu probleme la acest capitol, Polonia, țară care a atras mult în trecut, Malta, Croația, Slovacia sau Grecia, care au avut cifre apropiate de ale noastre.

Vor exista fonduri generoase pentru scăderea ratei şomajului în rândul tinerilor şi dezvoltarea de noi competenţe şi de formare, pentru care vor fi alocaţi 7,3 miliarde euro. Vor fi finanțate proiecte care să îmbunătățească accesul la #educaţia şi îngrijirea copiilor preşcolari, reducând rata de părăsire timpurie a şcolii.

Totodată, vor fi alocate sume importante de bani în vederea combaterii sărăciei în rândul copiilor, pentru care se vor aloca 3,3 miliarde euro.

Împreună, prin muncă și prin implicare, deputați, aleși locali, functionari și voluntari, putem combate șomajul, sărăcia în rândul copiilor și putem îmbunătăți educația și îngrijirea preșcolarilor din #România. După ce le vom implementa, viitorul va suna din ce în ce mai bine.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online