Nicolae Georgescu: În vremuri de criză, investim în oameni și infrastructură

mart. 21, 2022

‼️ Când ai criză economică, trebuie să investești în două direcții, în mod prioritar: în RESURSA UMANĂ și în #INFRASTRUCTURĂ.
‼️ De când a intrat la guvernare, #PSD a fost singurul partid care a venit cu măsuri pentru cetățeni (alocații mărite, vouchere de vacanță, vouchere pentru nou-născuți, creșe, masă în școli, ajutor pentru copiii defavorizați de la 1 aprilie etc).
‼️De asemenea, ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a creat mai întâi un buget pentru investiții în autostrăzi și drumuri-expres de 17 mld. de lei, credite bugetare în 2022, în creştere cu 21% față de 2021(coaliția dreptei), apoi a adoptat două acte normative fundamentale pentru deblocarea tuturor șantierelor și proiectelor naționale de infrastructură – HG privind înființarea Registrului Utilajelor și Ordonanța de Urgență pentru modificarea Legii Achizițiilor Publice, cu proceduri mai simple la licitații, eliminarea timpului pierdut din cauza numeroaselor contestații și termene mai scurte pentru emiterea avizelor.
‼️ Noi am căutat întotdeauna soluții sănătoase, pe termen lung, bazate pe doctrina social-democrată, unde oamenii sunt protejați și încurajați să aibă încredere în potențialul României.

Comments

Comments are closed.