Nicolae Velcea, primarul Ștefăneștiului: După două luni de criză politică, situația românilor este tot mai dificilă

nov. 4, 2021

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, acuză incompetența partidelor de dreapta în a pune capăt crizei politice pe care au generat-o, criză care acutizează și celelalte probleme majore cu care țara se preocupă: cea sanitară, cea economică și cea energetică.
„Din septembrie, când USR a ieșit de la guvernare și a declanșat actuala criză politică, situația României și viața românilor s-au înrăutățit continuu.
Astfel, #România a ajuns pe primul loc mondial la rata deceselor de Covid, iar bolnavii cronici mor pentru că nu mai au acces la sistemul de sănătate, urmare a dispoziției guvernanților de a bloca internările care nu sunt urgențe.
Prețurile la #energie au explodat și au antrenat scumpiri în lanț. alimentele se scumpesc accelerat și scade abrupt nivelul de trai.
De asemenea, peste 100.000 de firme riscă să se închidă și sute de mii de oameni sunt în pragul șomajului.
În plus, milioane de oameni îngheață de frig în case în marile orașe din cauza incompetenței administrațiilor de dreapta.
Nu în ultimul rând, România trăiește pe datorie și a ajuns să ia împrumuturi la dobânzi record!
Iată unde ne-au dus incompetența și iresponsabilitatea guvernanților de dreapta!”, a precizat Nicolae Velcea, fost deputat.

Comments

Comments are closed.