Noul primar din Aninoasa a depus jurământul

iul. 21, 2021

De astăzi, comuna Aninoasa are primar oficial. Marius Manole, ales la alegerile parțiale, a depus jurământul. Primarul din Aninoasa a avut invitați de marcă la ceremonie, în frunte cu președintele CJ Argeș Ion Mînzînă, fostul ministru al Agriculturii Petre Daea, deputații Remus Mihalcea, cel care i-a și coordonat campania electorală, Simona Bucura Oprescu, Nicolae Pavelescu, primarul din Curtea de Argeș, Constnatin Panțurescu, dar și înalți prelați și aleși locali.

„Marius Nicolae Manole a depus astăzi jurământul de #primar al comunei #Aninoasa. Am participat la acest eveniment cu mare bucurie și gânduri bune pentru locuitorii din Aninoasa.
Din echipa #PSD prezentă la Aninoasa au făcut parte cel mai bun ministru al Agriculturii, Petre Daea, președintele Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, deputații Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, dar și primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș și Andreea Iuliana Crîmpița Matei din Mihăești, precum și aleși locali.
Alături de noi au fost și Cristi Puiu, administratorul județului, precum și Părintele Clement, starețul Mănăstirii Aninoasa, ale cărui cuvinte pline de înțelepciune ne-au dat tuturor curaj și încredere că se vor face lucruri bune în comună. Mult succes, Marius! Să fie un mandat cu folos pentru Aninoasa!”, a subliniat deputatul Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.