O nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice la Mioveni

apr. 6, 2022

În perioada 11 – 16 aprilie, va avea loc o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor reprezentate de echipamente electrice și electronice, vechi sau inutilizabile.

Locuitorii orașului pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la campania de mediu organizată de operatorul de colectare SC Save the World by Recycling SRL, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.

Deșeurile electrice și electronice reciclabile vor fi preluate gratuit de operator, chiar de la domiciliul beneficiarului, în baza unei programări telefonice la numărul 0734.836.117, unde cei interesați pot suna pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare.

Intervalele orare de colectare a acestor deșeuri vor fi următoarele: 09.00 – 13.00 în zona central a orașului Mioveni și 17.00 – 20.00 în celelalte cartiere ale orașului.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria Oraşului Mioveni – Compartimentul Protecția Mediului, camera 9, număr de telefon 0348/455.444, interior 111.

CE DEȘEURI VOR FI COLECTATE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se bagă în priză ori funcționează pe baterii, indiferent de greutate sau volum, de modul de prezentare sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto), echipamente IT.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online