Partidul Republican din România a lansat oficial filiala Argeș

nov. 7, 2023

Partidul Republican din România a organizat duminică, 05 noiembrie, lansarea oficială a filialei județene Argeș. La evenimentul de lansare au participat peste 200 de republicani argeșeni.
George Simion, președintele AUR, i-a încurajat pe membrii filialei Argeș în lupta politică pe care o vor duce la nivelul județului împotriva PSD, PNL și USR, apreciind numărul mare de tineri care s-au implicat în cadrul filialei Argeș a Partidului Republicani. Acesta a precizat că ei pot contribui la înfrângerea partidelor sistemului și în acest județ.
Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a declarat este mândru să vadă la Argeș o echipă de tineri dedicați, serioși și implicați în schimbarea pe care și-o doresc pentru țara noastră. „Organizația republicanilor argeșeni este un exemplu de determinare și curaj. Sunt convins că, împreună cu milioanele de români care își doresc schimbarea, anul viitor vom reuși să trimitem acasă pe toți cei care au distrus România timp de 33 ani!
Vreau să îi felicit pe toți cei implicați în acest proiect, dar în special pe Codruț Matei, cel care și-a asumat o misiune dificilă de a conduce echipa republicanilor argeșeni. Cu astfel de lideri, sunt sigur că viitorul României este în mâini bune! Împreună putem pune bazele României mărețe!”, le-a transmis celor prezenți Marian Cucșa.
Codruț Matei, liderul filialei Argeș a Partidului Republican, a arătat că „acum 6 luni, Argeșul nu era pe harta Partidului Republican, iar acum suntem o filială formată din oameni patrioți, antreprenori, care au demonstrat în cariera lor și sunt pregătiți să își pună cunoștințele în folosul țării”.
„La noi se aude adesea vorba, „Argeșul pe primul loc”. Din păcate, Argeșul nu e pe primul loc între județe nici măcar la alfabet. Dar ar putea fi dacă am reuși să schimbăm câteva lucruri esențiale. Argeșul ar putea fi pe primul loc dacă tinerii argeșeni nu ar mai pleca în străinătate la muncă, dacă ar exista un mediu antreprenorial propice pentru ca ei să își dezvolte aici afaceri, dar în egală măsură și cei deja plecați să fie motivați să se întoarcă și să investească aici. Și cel mai important, Argeșul ar putea fi pe primul loc dacă administrația publică locală, veche de peste 30 de ani, ar ieși la pensie. Noi o putem ajuta anul viitor, când vom câștiga alegerile locale din Argeș împreună cu Alianța AUR! E timpul ca cei care au ținut pe loc Argeșul să se retragă și să lase locul unei noi generații de lideri, pregătiți să aducă schimbarea de care avem atât de multă nevoie.”
Evenimentul a fost moderat de către secretarul general al Partidului Republican, Ionel Petre.

Comments

Comments are closed.