Personalități de talie mondială la deschiderea Campionatului Mondial de Maraton Kaiac-canoe. Moment de reculegere în memoria lui Ivan Patzaichin

sept. 29, 2021

Miercuri a avut loc, în Piața Vasile Milea, deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Maraton Kaiac-canoe (juniori și tineret). Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș a adresat discursul inagural pentru cei peste 600 de participanți din 33 de țări.
Au mai fost prezenți primarii din localitățile partenere evenimentului – Pitești, Bascov, Budeasa, Mioveni- și Thomas Konietzko, Vicepreședintele Federației Internaționale de Kaiac-Canoe, Ion Bîrleanu, președintele Federației Române de Kaiac-Canoe și Ruud Heijselaar, președintele Comitetului Tehnic din partea Federației Internaționale de Kaiac-Canoe.


Cu vocea ei caldă și plină de emoție, Maria Efremia Dobrin, în vârstă de 9 ani, elevă a Şcolii Populare de Arte din Piteşti, a intonat imnul național impresionând întreaga asistență. O imagine spectaculoasă a fost oferită de zeci de participanți și mai multe țări care s-au prins în horă alături de artiștii de la Centrul Cultural din Bascov.
De asemenea, special a fost și momentul de reculegere ținut în memoria lui Ivan Patzaichin, la propunerea lui Cristian Gentea.
În perioada 27 septembrie – 03 octombrie, județul nostru găzduiește, la Baza Nautică Bascov-Budeasa, Campionatul Mondial de Maraton Kaiac Canoe, ediția 2021.
Consiliul Județean Argeș este partener în organizarea aceastei competiții.
Programul competiției – Baza Nautică Bascov – Budeasa:
▪️ Joi, 30 septembrie: 8.30 – 18.00
▪️ Vineri, 1 octombrie: 8.30 – 17.50
▪️ Sâmbătă, 2 octombrie: 8.15 – 18.10
▪️ Duminică, 3 octombrie: 8.45 – 16.30
? Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook a Federației Române de Kaiac Canoe: https://m.facebook.com/FederatiaRomanaKaiacCanoe/

Comments

Comments are closed.