Piteștiul luminat de sărbători, cadou de Moș Nicolae

dec. 5, 2020

Drept este că în mijloc de pandemie, cu secțiile ATI pline în tot județul și sute de noi cazuri zilnic, chiar și simpla imagine cu un oraș iluminat și mai zâmbitor ar putea însemna multe.

În Ajun de Moș Nicolae, primarul Cristian Gentea și noul city manager, Lucrețiu Tudor, au aprins iluminatul festiv din oraș.

Un iluminat parcă mai generos, mai bine amenajat ca în anii precedenți, deși chiar așa cum a declarat și primarul Gentea, anul acesta nu s-a mai investit nimic în achiziționarea de noi instalații. Deci, se poate să te descurci cu mai multă imaginație. Nu mai vorbim că anul acesta și în cartiere iluminatul festiv este mai amplu.

De altfel, Gentea și Tudor au vizitat și anumite puncte din cartiere.

Brăduți de Crăciun sunt împodobiți în Tudor Vladimirescu, Prundu, Craiovei, Războieni, Trivale, Găvana. A fost aprins, totodată, tunelul de lumini pe promenada din centru, unde se poate asculta colinde.

Trebuie însă respectate regulile pentru a nu ne îmbolnăvi, în primul rând distanțarea fizică și portul măștii. Municipalitatea nu organizează anul acesta evenimente de Crăciun, Târg tradițional, Orășel al copiilor sau concerte de Revelion.

Comments

Comments are closed.