PNL preocupat doar de funcții, în timp ce sute de mii de români au rămas fără muncă, prețurile au luat-o razna

dec. 14, 2020

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu a criticat incapacitatea PNL și a partidelor de dreapta de a se înțelege pentru formarea unei majorități și, mai ales, pentru formarea unui guvern. Negocierile s-au întrerupt după ce liderii acestor partide nu s-au înțeles pe împărțirea funcțiilor. Practic, aceste negocieri între pierzători în încercarea de a forma o majoritate se prelungesc pe fondul creșterii de prețuri. În același timp, o multțime de afaceri s-au închis ori s-au restrâns, ceea ce înseamnă că mai mulți români și-au pierdut locurile de muncă, subliniează deptuatul PSD, partid care a câștigat alegerile în România „Ignorând rezultatul votului din 6 decembrie, PNL negociază de zor formarea unui nou Guvern cu USR-PLUS și UDMR. Deși România traversează o gravă criză sanitară și economică, liberalii nu sunt preocupați decât să fie la putere din nou!

Guvernarea #PNL a destabilizat economia României. Mii de firme sunt în faliment, sute de mii de oameni și-au pierdut locurile de muncă, iar prețurile au luat-o razna!

Conform celui mai recent raport al Institutului Național de Statistică, scumpirile s-au ținut și se țin lanț. Astfel, în luna noiembrie, cele mai mari #scumpiri s-au înregistrat la #alimente.

Mărfurile alimentare s-au scumpit în noiembrie 2020 cu 3,81% față de noiembrie 2019. Dintre mărfurile alimentare, în luna noiembrie a acestui an față de decembrie 2019, cel mai mult s-au scumpit: fasolea boabe și alte leguminoase – cu 17,22%, și făina – cu 7,37%.

De asemenea, serviciile s-au scumpit cu 2,77%. Iar veștile proaste nu se opresc aici: de la 1 ianuarie se scumpesc energia electrică, gazele, țigările etc! Guvernul PNL nu a scăpat doar pandemia de sub control, ci și economia!”, a afirmat Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.