PNL vrea ca românii nevaccinați să plătească internarea și tratamentul pentru COVID. Adrian Bughiu: niște nefericiți care vor să își acopere prostia și să învrăjbească populația!

nov. 16, 2021

Continuă scandalul pe legea privind Certificatul Verde. Disputele au exacerbat și după ce PNL a propus un amendat la această lege prin care cei care nu sunt vaccinați trebuie să plătească tratamentul pentru COVID dacă ajung să fie internați. Aceeași ideea a mai avut-o un parlamentar USR, însă amendamentul a fost propus până la urmă de cei de la PNL. Vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu a avut o reacție acidă, acuzându-i pe cei de la PNL și USR că nu vor decât să învrăjbească populația pentru a-și ascunde astfel incompetența în gestionarea acestui val pandemic și eșecul campaniei de vaccinare.

„Înțeleg că niște nefericiți de la PNL au preluat o propunere mai veche a unui userist și au depus la proiectul Legii Certificatului Verde un amendament care prevede ca persoanele nevaccinate să plătească tratamentul și serviciile de spitalizare atunci când ajung la urgență din cauza infectării cu COVID 19!

Oamenii ăștia nu sunt sănătoși la cap!! Dar ce, românii care plătesc contribuțiile la sănătate sunt doar cei vaccinați sau nevaccinați? Anulați brusc dreptul la serviciile de sănătate?Să ne înțelegem! România are carențe grave la educație sanitară, prevenție, ambulatoriu, dar toate acestea sunt politici ale statului! Acum ce vreți, ticăloșilor?

Să îi puneți pe români să plătească incompetența voastră? Să îi învrăjbiți între vaccinați și nevaccinați ca să acoperiți prostia voastră și distrugerea campaniei de vaccinare?”, a reacționat vicepreședintele Consiliului Județean pe pagina sa de Facebook.

Comments

Comments are closed.