Poți ajunge direct la Muzeul Golești cu autobuzul. Traseele și programul liniei Pitești-Ștefănești

iul. 3, 2023

Din data de 1 iulie 2023, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, prin operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A., asigură serviciile de transport public local şi pe raza orașului #Ștefănești. Astăzi, împreună cu primarii Cristian Gentea și Nicolae Velcea, dar și cu primarii din celelalte localități limitrofe Piteștiului, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a mers pe linia nou-înființată. „Cred că este un gest de normalitate în primul rând față de cetățeni și în al doilea rând de cooperare eficientă între administrațiile locale. Noi, Consiliul Judetean Arges, am sprijinit înființarea acestei zone metropolitane pe transport public în comun pentru că reușim astfel să introducem o anumită rigoare în acest serviciu public și, pe de altă parte, pentru că venim în sprijinul cetățenilor și sunt mulți locuitori și elevi din Ștefănești care fac naveta la Pitești, tot așa cum sunt destul de mulți piteșteni care lucrează în Ștefănești. Și, de ce nu, sper să fie și de bun augur pentru Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, pentru că este facilitată și ajungerea la acest punct deosebit de frumos și de interesant din județul #Argeș. Îi #felicit pe colegii mei primari pentru inițiativă, pentru efortul făcut de administrațiile locale, pentru că în acest fel cetățenii beneficiază de confort sporit și de un serviciu la prețuri accesibile, mai ales pentru navetiștii care își vor face abonamente lunare” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Judetean Argeș.
Traseele care vor deservi orașul Ștefănești sunt:
✔️Linia 4: PITEȘTI (Calea București -> Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu”) – ȘTEFĂNEȘTI (Gară Golești)
✔️Linia 6: PITEȘTI (Teatrul ,,Al. Davila”) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Sat) ✔️Linia 9: PITEȘTI (Calea București -> Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu” ) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Blocuri)
✔️Linia 9b: ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Intersecție Valea Mare ) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Enculești Ploscaru)
✔️Linia 6b: ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești blocuri ) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Izvorani) – va deveni operațională ulterior.
Programul de circulație al mijloacelor de transport public, în zona metropolitană, va fi afișat atât pe site-ul operatorului Publitrans 2000 S.A https://www.publitrans2000.ro, cât și în stațiile de autobuz.

Comments

Comments are closed.