Prefectul de Argeș, discuții cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor

dec. 16, 2021

Prefectul de Argeș Radu Perianu a avut în cursul zilei o întâlnire cu reprezenanții Consiliului Județean al Elevilor, în care au fost abordate inclusiv teme legate educație, precum și de măsurile luate în sistemul de învățământ pentru a preveni infectarea cu virusul COVID 19.
„Am participat astăzi la o dezbatere foarte interesantă legată de educație și organizată de către Consiliul Județean al Elevilor. Am acordat mereu credit tinerilor și nu am fost dezamăgit.

Am fost impresionat să văd tineri inteligenți, îndrăzneți care au pus întrebări directe legate de nemulțumirile lor. Și care au venit și cu soluții.

Le-am explicat faptul că noi, autoritățile trebuie să fim în continuă legătură cu ei. Comunicarea este soluția în orice domeniu. Am discutat despre măști, despre școală online și despre vaccinare. Nu toată lumea iubește regulile și măștile, dar este necesar să respectăm cu toții ceea ce se decide pentru întreaga comunitate.

Alături de mine au fost subprefectul Dragoș Predescu și directorul Direcției de Sănătate Publică Argeș, Sorina Honțaru.

Dragoș Predescu a făcut parte din Consiliul Județean al Elevilor în timpul liceului”, a menționat prefectul Radu Perianu.

Comments

Comments are closed.