Prefectul Soare, în campanie electorală alături de Orban la Dacia

oct. 21, 2020

Ludovic Orban a vizitat uzina Dacia, la câteva zile de la lansarea celor două modele electrice ale uzinei. Premierul a declarat că a fost un fel de lansare, așa, ca pentru liberali, a modelelor, ca să se minuneze și ei de reușita muncitorilor din Argeș.

Orban a fost însoțit de mai mulți candidați la parlamentare care, teoretic, nu prea aveau ce căuta la Dacia, având în vedere că nu ocupă funcții în aparatul guvernamental, nici măcar județean, așa că vizita a fost transformată într-un fel de campanie electorală. Partea proastă este pe lângă Orban, în acest moment de campanie electorală, a fost prezent și prefectul Emanuel Soare, care conform fișei postului, este apolitic. Dar cum domnul Soare a intrat pe ușa din spate în administrație, probabil că nu a învățat încă toate atribuțiunile sau probabil că pe Orban nu l-a mai interesat Soare, cât noii candidați și l-a pus într-o postură negativă pe prefect. Altfel, se anunță vremuri grele și pentru industria auto.

Și ca idee, măcar de ochii lumii, premierul și delegația sa ar putea folosi mașini produse în România, Dacia sau Ford, și nu luxoșii bolizi nemțești. Asta dacă tot e să promovăm ceva branduri și industria auto românească, în loc să cerșim imagine prin rândul angajaților de la Dacia pentru niște voturi…

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online