Premieră cinematografică la Cinematograful „București”

sept. 9, 2021

Sâmbătă, 11 septembrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Discursul”, cu Benjamin Lavernhe, Sara Giraudeau, Kyan Khojandi, Julia Piaton și François Morel în rolurile principale, în regia lui Laurent Tirard.
Prizonier la o cină de familie ce pare să nu se mai termine, Adrien aşteaptă. Aşteaptă ca iubita lui, Sonia, să-i răspundă în sfârşit la mesaje şi să pună capăt „pauzei” de relaţie care deja împlineşte o lună. Şi iată că Ludo, cel care în curând îi va deveni cumnat, îi cere lui Adrien să ţină un „mic” discurs la nuntă! Dar dacă acest discurs este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată?
Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 12 septembrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Pisica verde”.
Regia îi aparține lui Constantinescu Narcis, în rolurile principale fiind Raul Andrici, Mara Baboianu, Bianca Diaconu și Andrei Iurcu.
Povestea urmărește un faimos detectiv revenind de la pensionare pentru rezolvarea unui ultim caz, un caz personal cu o complexitate aparte: o simplă seară de sâmbătă care a schimbat viețile a șase adolescenți pentru totdeauna. Punerea cap la cap a pieselor de puzzle va scoate la suprafață adevărul.
Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Comments

Comments are closed.