Prima dezbatere publică a bugetului pe 2022. Investiții care vor schimba arhitectural fața Mioveni

ian. 28, 2022

O primă dezbatere asupra proiectului bugetului de venituri și cheltuieli pentru orașul Mioveni pe anul 2022 a fost organizată în sala Centrului Cultural.
Primarul Ion Georgescu a prezentat proiectul de buget, alături de colegii săi din Consiliul Local și aparatul de specialitate din cadrul primăriei, împreună cu reprezentanții celor două societăți care oferă servicii publice la nivelul orașului.
ȚNoua construcție bugetară cuprinde sume care vor acoperi atât nevoia unor noi investiții necesare dezvoltării orașului, cât și cheltuielile de funcționare. Ca element de noutate, au fost prezentate două idei arhitecturale ale unor proiecte de dezvoltare urbană, care presupun contruirea unei moderne clădiri multifuncționale, cu peste 250 de locuri de parcare în subteran și diverse spații la etajele superioare, de la grădiniță și loc de joacă, până la cinema, spații comerciale sau birouri.
Un al doilea proiect presupune reproiectarea Bulevardului Dacia pe segmentul din zona centrală a orașului, cu pasarele și inele pietonale supraterane.
De precizat faptul că proiectele propuse în anul precedent și care au fost deja aprobate în lista de investiții, dar care nu au fost încă realizate, se află în diverse faze de execuție, motiv pentru care acestea nu se regăsesc, din nou, în lista de investiții propuse pentru acest an”, a subliniat primarul Ion Georgescu.
Următoarea dezbatere publică a Bugetului va avea loc duminică, 30 ianuarie, de la ora 11.00, la Centrul Cultural Mioveni. Având în vedere gradul de incidență și normele de siguranță sanitară impuse, prezența persoanelor interesate este limitată la 30% din capacitatea sălii. Așteptăm la dezbatere persoanele din oraș care au de prezentat propuneri întemeiate și motivate.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online