Primăria din Pitești, cadouri pentru familiile nevoiașe

dec. 22, 2020

În ajunul sărbătorilor de iarnă, municipalitatea piteșteană a oferit cadouri familiilor care au nevoie de sprijin.
Astfel, 46 de familii aflate în evidența Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești, ca familii monoparentale ce beneficiază de venitul minim garantat, s-au bucurat de un „coș de Sărbători”, constând în pachete de carne, produse din carne, produse de panificație și dulciuri pentru masa de Crăciun și de Anul Nou, în valoare de 300 de lei pentru fiecare familie.
Produsele din carne și de panificație provin de la producători locali, iar în procesul de selecție al celor ce au primit acest ajutor a fost luat în considerare și aspectul frecventării cursurilor școlare de către copiii din familiile aflate în dificultate.

„Ne dorim să ajutăm cât mai mulți piteșteni, să facem fericiți cât mai mulți copii prin gesturi firești! Sunt cadouri care vin din partea comunității pentru dumneavoastră, familii pe care viața le-a supus la încercări! Continuăm să monitorizăm cazurile cu probleme din oraș și să facem tot ce putem pentru a vă îmbunătăți nivelul de trai, iar, în momente speciale de sărbători, să contribuim pentru ca și dumneavoastră să simțiți bucuria unui cadou, la fel ca toți cetățenii. Vă dorim Sărbători Fericite, cu bucurie și liniște sufletească, în sănătate și armonie!“, au fost urările primarului Piteștiului pentru cei vizați de această acțiune caritabilă.

Comments

Comments are closed.