Primăria Mioveni: bonificații pentru plata anticipată a taxelor

ian. 13, 2022

Primăria Mioveni reamintește tuturor cetățenilor care au domiciuliul în Mioveni, cât și agenților economici care își desfășoara activitatea în orașul nostru, că le revine obligația de a achita taxele și impozitele prevăzute de Codul Fiscal, conform legii.

Contribuabilii care achită integral sumele datorate bugetului local până la data de 31 martie 2022, inclusiv, beneficiază de bonificații de 10 % pentru persoanele fizice, respectiv 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, impozitului pe teren și impozitului pe mijloace de transport.

De asemenea, impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online, iar plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea ”Plata cu autentificare”, după selectarea „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro– Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online