Primăria Pitești: O parte din containerele îngropate, funcționale

feb. 8, 2021

Primarul Cristian Gentea a atras atenția public că din cele 67 de containere îngropate în cartierele Prundu, Craiovei și Războieni, 64 nu sunt funcționale. El a cerut firmei care a făcut lucrările, mai ales că acestea sunt în garanție.

Cea mai mare problemă a constat în faptul că, deși conform contractului cimentul din care era amenajat amplasamentul ar fi trebuit să fie impermeabil, containerele erau pline de apă. În plus, nici mașina care ar fi trebuie să ridice containerele nu funcționa tocmai așa cum trebuia.
Investiția s-a ridicat la aproximativ un milion de euro.
Acum, primăria Pitești a anunțat utilizatorii serviciului de salubrizare din cartierul Prundu că începând de săptămâna trecută, containerele îngropate de la platformele:
Bl. B31 Lidl, Bl. B41 – Basarabiei, Bl. B30, Bl. B2-B3, Bl. B2 intrarea Urmuz, Bl. D2, Colegiul Nenițescu, Bl. B5, Bl.B10, Bl. B12, Bl. B19, Bl. B32, Bl. B15, Cămin 3 Arpechim, din cartierul Prundu, pot fi utilizate pentru depozitarea deșeurilor menajere.
La cele 14 platforme sunt amplasate un număr de 30 de containere îngropate, cu o capacitate de 5 m.c. fiecare, ușor de manevrat, având un sistem de deschidere cu pedală.

Comments

Comments are closed.