Primarul Cristian Gentea despre lucrările de pe bulevardul IC Brătianu făcute de Comesad: O asemenea bătaie de joc nu va fi plătită din banii piteștenilor! Reacția firmei

iul. 13, 2021

Primarul Cristian Gentea s-a declarat total nemulțumit de lucrările de asfaltare și marcajele de pe Bulevardul ,,Brătianu” din Pitești. Primarul a anunțat că va impune măsuri împotriva constructorului care nu va fi plătit pentru cum a lucrat.

,,Am așteptat 4 luni ca Bulevardul I.C. Brătianu să arate civilizat după lucrările de asfaltare și marcaj! Sunt foarte dezamăgit de cum au înțeles constructorii că arată un bulevard modern reabilitat pe bani publici!
O asemenea bătaie de joc nu va fi plătită din banii piteștenilor!”, a transmis acesta. Deocamdată, la nivelul Primăriei Pitești executivul analizează să vadă ce sancțiuni pot aplica sau dacă va mai continua lucrările cu firma respectivă.

Primăria Pitești informează că SC Comesad Drumuri SRl s-a autosesizat în urma reacției domnului primar, în legătură cu marcajele de pe Bulevardul Bratianu si le reface! Nu s-a făcut încă recepția lucrării!
Până acum Primăria a plătit Comesad 2.148.992,95 lei inclusiv TVA, rămânând de plată, din contract, 805.442,36 lei inclusiv TVA.

Comments

Comments are closed.