Primarul Cristian Gentea s-a întâlnit cu cetățenii din Trivale

iun. 20, 2022

Ieri, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a avut o întâlnire cu cetățenii care locuiesc în cartierul Trivale, pentru a discuta despre problemele și propunerile pe care le au oamenii pentru îmbunătățirea condițiilor de care beneficiază.

„V-am invitat să dialogăm direct, să gestionăm împreună pe situații concrete, particulare, problemele din comunitatea noastră.

Întâlnirea de joi, 16 iunie, cu cetățenii din cartierul Trivale, reprezentați de președinții asociațiilor de proprietari și administratori, a fost un catalizator bun pentru scopul pe care ni l-am propus: schimbările în bine, așteptate și dorite de noi toți, cetățenii Piteștiului!

Cunoașterea în detaliu a tuturor problemelor direct de la dumneavoastră, dar și a nevoilor pe care le prioritizați obiectiv, soluțiile pe care ni le propuneți, adaugă eficiență administrării participative și sunt un semn că ne creștem încrederea și respectul reciproc!

Sunt convins că rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp: pas cu pas, vom remedia, vom îmbunătăți, vom schimba, așa încât Piteștiul să aibă din nou o identitate de care să fim mândri.

Întâlnirile de lucru între echipa administrativă completă (primar, viceprimari, administrator public, toți directorii sau șefii societăților și ai serviciilor publice) și cetățeni vor avea loc săptămânal, în toate zonele, cartierele Piteștiului!

Dacă săptămâna aceasta am fost în Trivale, săptămâna viitoare vom fi în Găvana!

Avem un grafic foarte strâns și serios de lucru în tot orașul, pentru că știu că avem multe probleme de rezolvat!

Vă asigur, repetat, că sunt dispus la tot efortul și voi cere echipei mele aceeași implicare!

Împreună, schimbăm Piteștiul!”, a transmis primarul Gentea.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online