Primarul din Mioveni, apel pentru salvarea unei vieți: Are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!

mart. 4, 2020

Primarul Ion Georgescu a lansat pe pagina sa de Facebook un apel umanitar către toți cei care l-ar putea ajuta pe directorul comercial de la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni să lupte pentru viața sa. Adrian Ștefan are nevoie de sânge, iar cei care sunt compatibili sunt rugați să îi vină în ajutor.

„Colegul nostru, Adrian Ştefan – Director Comercial la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE!

După mai bine de trei luni de grele încercări și proceduri medicale, familia anunță că, în acest moment, starea colegului nostru este stabilă, însă este în continuare intubat și supus permanent procedurilor de dializă, sistemul său imunitar este foarte slăbit, iar nivelul de trombocite din organism este foarte scăzut.

Facem apel la toți cei care doresc să doneze sânge – indiferent de grupa sanguină, să meargă în fiecare dimineață la Centrul de Transfuzii din Pitești, Str. Negru Vodă nr. 43, tel. 0348 430639, cu mențiunea obligatorie că donarea se face pentru Ștefan Adrian, Spitalul Colentina București – medic Iliescu Lelia, ATI1, Corp B.

Donatorii cu grupa de sânge A, RH Negativ au prioritate!

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!”, a postat pe pagina sa de facebook primarul din Mioveni.

Comments

Comments are closed.