Primele declarații! Liviu Dragnea a ieșit din pușcărie: „Am lăsat o Românie prosperă, acum este o dictatură feroce! Am fost vândut!” . Ce spune despre revenirea in politică

iul. 15, 2021

Tribunalul Giurgiu a decis ca fostul lider al PSD Liviu Dragnea, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, să fie eliberat condiționat. Dragnea le-a spus judecătorilor că din punct de vedere obiectiv consideră că îndeplinește toate criteriile pentru a fi liber, iar avocata acestuia a afirmat că acesta a fost amenințat cu violul în închisoare.
Liviu Dragnea a ieșit din penitenciar și a făcut declarații jurnaliștilor care îl așteptau: A fost o perioadă de doi ani de chin și suferință. Mi s-a cerut să-mi recunosc vinovăția, dar am refuzat. Mi s-a făcut un dosar politic. Eu, când am plecat, România era o țară prosperă. Din păcate, azi e o dictatură feroce, este amanetat viitorul României. Din păcate, nu există opoziție.

Tribunalul Giurgiu a decis ca fostul lider al PSD Liviu Dragnea, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, să fie eliberat condiționat.

Dragnea a cerut în timpul ședinței să se adreseze instanței. ”Eu am constatat din motivarea instanței că eu am toate criteriile legale îndeplinite. Din punct de vedere obiectiv pot fi eliberat. Ce înțeleg dintr-o parte și din alta e că pot fi eliberat. (…) Eu din februarie aveam posibilitatea să fiu eliberat. Câte luni pedeapsă ar trebui să primesc pentru niște opinii expirate? Nu puteam să am în penitenciar alt comportament față de cel de dinainte. Mi-am dus pedeapsa cu decență și demnitate. Nu am nicio zi nicio oră. Am primit recompensă în fiecare lună inclusiv în luna iunie. Vă rog să judecați conform legii și să admiteți cererea„, a spus Dragnea.

Comments

Comments are closed.