Propunere Eduard Florea, candidatul Ecologiștilor la CJ Argeș: Salariile și banii cheltuiți la CJ, la vedere!

sept. 6, 2020

Candidatul PER Argeș la președinția Consiliului Județean Argeș, Eduard Constantin Florea, propune un model transparent și debirocratizat în activitatea Consiliului Județean și a instituțiilor subordonate. Prima măsură pe care candidatul Partidului Ecologist Român o propune este o transparentizare toată a cheltuirii banului public, indiferent de sursa acestuia – buget propriu, fonduri guvernamentale sau europene.
„Eu provin din mediul de afaceri și știu că în relația cu partenerii mei, cea mai importantă este încrederea. Cred că fiecare instituție publică trebuie să fie credibilă și să devină un partener al cetățenilor și al mediului de afaceri. Cea mai rapidă și mai eficientă metodă este aceea a transparentizării modului în care este cheltuit banul public. Prin intermediul unei platforme online, vom asigura transparență maximă în cheltuielile banilor de către Consiliul Județean Argeș, pentru ca toți cetățenii să știe ce facem cu banii din taxe și impozite prin publicarea acestora, în timp real, atât pe platformă, cât și pe site-ul instituției.
În acest fel, VOM ELIMINA CONTRACTELE UMFLATE și vom monitoriza cu atenție calitatea serviciilor prestate de furnizori.
Salarizarea se va face printr-o evaluare continuă a angajaților, iar un alt criteriu de care se va ține cont va fi măsurarea gradului de satisfacție din partea populației. Nu putem rămâne la cel mai înalt nivel de salarizare dacă argeșenii nu sunt mulțumiți de funcționarea instituției.

  • Introducerea GHIȘEULUI UNIC la nivel JUDEȚEAN. Vom realiza o conectare și o comunicare între instituțiile din județ (primării, Consiliul Județean, Finanțe, Mediu, Pașapoarte și Permise etc) astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să piardă timp și să facă drumuri inutile pentru a obține o hârtie.
  • VOM MERGE PE UN BUGET MULTIANUAL de cel puțin patru ani, pentru a asigura continuitate în bugetarea proiectelor cele mai importante și mai multă predictibilitate, inclusiv pentru mediul de afaceri”, a afirmat Eduard Constantin Florea, candidatul PER la președinția Consiliului Județean Argeș.

Material comandat de Partidul Ecologist Român, Filiala Argeș. Executat de SC GOLDENFISH PRODUCTION SRL. CUI-MFC: 21200195

Comments

Comments are closed.