PSD a depus plângerea penală la DNA pentru șantajul Guvernului asupra primarilor social-democrați

aug. 14, 2020

PSD a depus plângerea penală la DNA pentru șantajul Guvernului asupra primarilor social-democrați. Concret, susțint social-democrații, trei membrii ai Guvernului PNL (ministrul “Grindă”, consilierul premierului Virgil Guran și secretarul general adjunct Costel Barbu) sunt acuzați de constituirea de grup infracțional și de folosire a funcțiilor deținute pentru a obține un folos necuvenit pentru PNL.
„Cei trei și-au folosit influența asupra instituțiile publice cu atribuții de control în domeniul alocării fondurilor pentru a-i șantaja pe primarii PSD, astfel încât să-i determine pe aceștia să-și schimbe apartenența politică, respectiv să se înscrie în PNL.
De asemenea, au alocat în mod discreționar fondurile publice pentru a obține foloase necuvenite pentru PNL, respectiv capitalul electoral al primarilor PSD asupra cărora s-au exercitat presiunile.
‼️Dacă Iohannis și-a făcut un obicei din a da ordine procurorilor cu ce dosare să se ocupe, ar trebui să ceară DNA să investigheze cu celeritate aceste infracțiuni comise de „Guvernul Său”!
Dar Iohannis se face că nu vede aceste lucruri și hoția Guvernului Său în pandemie!”, se arat într-un comunicat al PSD.

Comments

Comments are closed.