PSD: Am făcut tot ce a putut pentru ca alegerile să poată fi organizate în condiții cât mai sigure, nu în vârf de pandemie, dar Iohannis și PNL vor alegeri cu orice preț

nov. 3, 2020

PSD susține că a făcut tot ce a putut pentru ca alegerile să poată fi organizate în condiții cât mai sigure, nu în vârf de pandemie. Cu toate acestea, șansele ca alegerile să nu fie organizate pe 6 decembrie sunt extrem de reduse.
„Legea prin care Parlamentul stabilește data scrutinului nu mai poate fi adoptată/promulgată în timp util, urmare a tergiversărilor repetate ale lui Iohannis și PNL.Singurii care mai pot amâna alegerile parlamentare sunt Guvernul – prin ordonanță de urgență – sau Iohannis – prin instituirea stării de urgență.
Însă Iohannis și PNL vor alegeri pe 6 decembrie cu orice preț! Indiferent de cât de mare ar fi vârful pandemiei, ori câte mii de noi cazuri vor fi sau câți morți! De ce? Pentru că de la începutul pandemiei și până acum PNL a pierdut 10 procente din încrederea populației și tendința se accentuează. În fiecare lună mai pierde cel puțin 1 procent!
PSD îi îndeamnă pe români să fie precauți, dar să vină la vot! Cel mai mare rău pentru țară, dar și pentru fiecare român ar fi ca PNL să rămână la guvernare încă 4 ani! Ar însemna alte sute de mii de locuri de muncă pierdute, tăieri de pensii, de salarii, zeci de mii de afaceri distruse, vânzarea pe nimic a cea a mai rămas în proprietatea statului, împrumuturi de nesuportat pentru generațiile viitoare!”, se arat într-un comunicat al PSD.

Comments

Comments are closed.