PSD Argeș, anunț important pentru votul guvernului Câțu

mart. 11, 2020

Mâine are loc în Parlament ședința în care premierul desemnat Florin Cîțu cere votul de învestire a unui nou Guvern.


Guvernul propus nu este un guvern care să merite să fie votat, este un guvern slab, cu un premier catastrofal. Dar în egală măsură este evident că România se află într-o situație excepțională din cauza epidemiei de coronavirus, că românii au nevoie de Sănătate, iar dizolvarea Parlamentului pentru declanșarea alegerilor anticipate, așa cum și-au dorit și încă sunt semnale că își doresc președintele Iohannis și PNL ar bloca total țara!


În acest context, în momentul de față s-a constituit o majoritate dispusă să voteze Guvernul Cîțu. Singurii care pot decide dacă acest guvern e învestit sau nu sunt parlamentarii PNL. Parlamentarii PSD vor fi prezenți în sală pentru a asigura cvorumul necesar, se arată într-un comunicat PSD Argeș.

Dacă liberalii își vor vota la vedere propriul premier desemnat, atunci țara va avea un guvern funcțional – bun sau rău, dar va fi funcțional.

Parlamentarii PNL trebuie să voteze LA VEDERE în favoarea propriului govern! Un vot secret din partea PNL înseamnă un vot pentru declanșarea anticipatelor și aruncarea țării în haos.


Din cauza unui Executiv slab și preocupat mai mult de probleme politice, în acest moment în România nu sunt teste suficiente, procedura de testare este greoaie, nu au fost achiziționate măști și echipamente de protecție și nu mai sunt stocuri suficiente de dezinfectanți. În ultimele 3 luni, în ciuda informărilor și a atenționărilor la nivel mondial, guvernul PNL a ignorant pericolul și a fost ocupat, în tot acest timp, de privatizarea mascată a Sănătății și de provocarea alegerilor anticipate.


În loc să se ocupe de aceste achiziții pentru pregătirea României în fața unei crize iminente, actualul ministru al Sănătății a fost mai preocupat de privatizarea Sănătății în favoarea unor firme private. De aceea, ar fi de bun simț acest ministru trebuie retras de pe lista Guvernului Cîțu și înlocuit cu o altă persoană care să inspire încredere opiniei publice din România.


Comments

Comments are closed.

PromediaTV online