PSD Argeș, după ce PNL s-a supărat pe Gentea: Încă un comunicat penibil. Istoria nu începe și se termină cu PNL

iun. 16, 2020

Încă o dată, PNL Argeș lansează un comunicat de presă penibil. În stilul caracteristic, supărați probabil pentru că noi, argeșenii, nu am realizat cât de importanți sunt și nu cădem pe spate în fața mărețelor realizări existente doar în imaginația lor, liberalii ne explică despre cum istoria începe și se termină cu ei. Într-o încercare disperată de a-și asuma orice realizare, orice investiție, pe același principiu pe care l-au aplicat și atunci când au semnat contractul pentru începerea lucrărilor la Autostrada Pitești – Sibiu doar între ei, fără a invita pe nimeni, acum se arată foarte deranjați de faptul că inițiatorii și promotorii proiectului de reabilitare a stadionului Nicolae Dobrin își permit să vorbească despre acest lucru.
Deși pentru dânșii este greu de crezut, îi anunțăm că viața nu începe și nu se termină cu guvernarea PNL. Cu deferența necesară îi informăm pe domnii liberali că a existat viață și înainte de guvernarea PNL și sigur va exista viață și după guvernarea PNL (sigur nivelul acesteia scade continuu). În aceste condiții, trebuie să le spunem că demersurile pentru reabilitarea stadionul Nicolae Dobrin au început în anul 2017, dovadă stând hotărârea de Consiliu Local numărul 30 din 23 februarie 2017.
Cu toții știm, mai puțin ei probabil, că realizarea unui asemenea obiectiv necesită studii, necesită aprobări necesită avize, necesită autorizări. Pentru toate acestea e nevoie de timp. Trebuie urmați niște pași și trebuie respectate niște termene.
A spune că meritul realizării unei asemenea lucrări aparține exclusiv unui partid al cărui membru, ocupând vremelnic o functie de ministru, și-a pus ultima semnătură pe document este o dovadă de tupeu și obrăznicie politică în scopul inducerii în eroare a populației și asumarii unor merite total necuvenite.
Departamentul de comunicare al PSD Argeș

Comments

Comments are closed.