PSD: Cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite

dec. 18, 2020

Românii cu venituri afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF, în lipsa unui Guvern care să amâne termenul de la care se reiau executările silite, spun cei de la PSD, vineri.

Reprezentanții PSD au scris, vineri, pe Facebook, faptul că anul acesta, „cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite”, pentru că românii cu veniturile afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF. Acest lucru se va întâmpla, potrivit PSD, din cauză că România nu are un Guvern care să amâne termenul de la care se reiau executările silite.

„Primul efect dur al inconștienței declanșate de lupta pe ciolan a Coaliției pierzătorilor se va vedea exact de Crăciun! Românii cu venituri afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF, în lipsa unui Guvern care să amâne termenul de la care se reiau executările silite. Demisia premierului Orban şi blocarea negocierilor unui nou Guvern a lăsat țara pe mâinile unui Guvern interimar, care nu poate emite ordonanțe de urgență. Drept urmare, măsura nu poate fi prelungită în timp util, iar suspendarea executării silite încetează chiar pe 25 decembrie 2020”, scriu social-democrații.

Astfel, potrivit social-democraților, în loc să bată Moșul la ușă, va bate „portărelul”.

„Popririle de conturi și executările silite pot începe din 28 decembrie 2020, prima zi lucrătoare după Crăciun, fapt confirmat și de ANAF presei economice. Orban, Barna și Gașca pierzătorilor trag de ciolanul guvernării, în vreme ce românii și firmele locale sunt puse să plătească acest chiolhan al puterii”, conform sursei citate.

Comments

Comments are closed.