PSD, campanie de susținere a creșterii alocațiilor înainte ca bugetul pe 2021 să fie votat

feb. 24, 2021

PSD continuă lupta pentru creșterea alocațiilor copiilor și-i cheamă alături pe toții românii. Va lansa în scurtă vreme o campanie online prin care oricine să se poată adresa parlamentarilor puterii și să le ceară să voteze amendamentul PSD la buget. „A rămas ultima soluție prin care, practic, toții copiii din România să primească ceea ce li se cuvine prin legea adoptată de PSD, care dubla toate alocațiile.
Ce prevede amendamentul PSD:
Majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.
Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează:
De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.

„Chiar dacă PSD este în opoziție și nu are majoritatea în Parlament, face tot ce-i stă în putință pentru interesul copiilor.

Grație acestei campanii orice părinte, bunic sau cetățean va putea intra ușor în legătură și le va putea scrie pe facebook sau e-mail acelor parlamentari care până acum s-au opus dublării alocațiilor.
Poate că astfel unii dintre senatorii și deputații puterii își vor aminti îndatoririle față de cei care i-au votat, vor renunța să urmeze orbește indicații politice aberante și vor susține în Parlament amendamentul PSD privind creșterea alocațiilor”, se arată într-un comunicat PSD.

PSD cere încă odată parlamentarilor coaliției PNL-USRPLUS-UDMR să dea dovadă de umanitate și să nu-i pedepsească pe copii, așa cum îi pedepsesc deja pe pensionari, pentru greșelile și ineficiența guvernărilor Orban și Cîțu.

Până acum guvernarea de dreapta a blocat de 4 (patru) ori intrarea în vigoare și aplicarea deplină a legii privind dublarea alocațiilor și mințit repetat.”, transmite PSD Argeș.

Comments

Comments are closed.