PSD: Cîțu și Guvernul PNL scumpesc “Prima Casă”!

iul. 15, 2020

Ministrul liberal al Finanțelor, Florin Cîțu, anunță că joi urmează a fi adoptat, printre altele, programul “Noua Casă”, deși economiștii au arătat că va duce la creșterea prețurilor locuințelor.
Modificarea programului de succes “Prima Casă” lansat de către PSD va servi investitorilor imobiliari, care vor avea câștiguri mai mari, nicidecum cetățenilor care au nevoie de locuințe în condiții accesibile!
Printre cei care au criticat forma programului propusă de către Florin Cîțu și Guvernul PNL se află Dan Bucșa, economist-șef pentru Europa Centrală al UniCredit Bank Londra, și Iancu Guda, preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiar-Bancari din România (AAFBR).
Dan Bucșa spune că majorarea plafonului pentru creditele pentru achiziția de locuințe noi de la 70.000 de euro, la cel puțin 140.000 de euro prin noul program “Noua Casă”, va duce la creșterea prețurilor locuințelor.
De asemenea, și Iancu Guda a spus că prețurile vor fi umflate artificial!
Așadar, pentru cine guvernați, domnilor liberali? Pentru cetățenii acestei țări sau pentru grupurile voastre de interese?

Deputat de Argeș al PSD Simona Bucura Oprescu

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online